SDC Properties

Soporului Unu trece în a doua fază a lucrărilor

Faza 2

Compania SDC Properties, aflată printre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața imobiliară din Cluj, a început în septembrie 2021 lucrările la proiectul Soporului Unu. Acesta este situat pe strada Soporului nr. 1-3, la 10 minute (cu automobilul) față de centrul orașului și are intrare directă în complex peste râul Becaș, proiectul beneficiind astfel de o promenadă pe toată latura râului.

Dezvoltat pe un teren de 10.000 mp și conceput într-o abordare de tipul LIVE / WORK / PLAY, proiectul cu funcțiune mixtă include o componentă office de aproximativ 1600 mp, una rezidențială cu peste 250 de locuințe și una comercială. Cea din urmă va oferi viitorilor chiriași și rezidenți acces la numeroase facilități, printre care: cafenele, wine-bar, bistro, restaurante, zone pentru fitness, zone de joacă, piste de alergare în aer liber, dar și diverse servicii - clinică, grădiniță, farmacie, curățătorie, bancă. Toate vor fi traversate de generoase spații verzi și de relaxare.

În prezent, Soporului Unu a trecut de prima fază a lucrărilor, turnându-se peste 10.000 metri cubi beton și peste 1000 tone de fier. Astfel, proiectul se dezvoltă conform graficului. De asemenea, din cele peste 250 de locuințe mai sunt doar 35 de apartamente disponibile, care își așteaptă proprietarii.

Close

CERE OFERTA

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*

Keep me updated on the news