SDC Properties

Termeni si Conditii

REGLEMENTAREA UTILIZĂRII SDCPROPERTIES.RO PENTRU A PROTEJA DREPTURILE DVS

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții. Aceștia sunt Termenii și Condițiile generale care guvernează accesul și utilizarea acestui site web („Site”).

 

ACCEPTAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

Acest site web este deținut și operat de SC SDC Imobiliare SRL (termen care include toate filialele SDC Imobiliare SRL) („SDC” „Companie”, „noi” sau „noi”). Următorii termeni și condiții, contractul de închiriere sau de vânzare și cumpărare („Contract de proprietate”) încheiat cu Compania sau cu oricare dintre afiliații săi, referitor la un închiriere comercial, o unitate sau un teren într-un proiect SDC pentru care este utilizat acest site web împreună cu orice documente pe care le încorporează în mod expres prin referință (colectiv, acești „Termeni de utilizare”), guvernează accesul și utilizarea de către dumneavoastră la www.sdcproperties.ro(„site-ul”), inclusiv orice conținut, funcționalitate și servicii oferite pe sau prin intermediul site-ului web, fie ca oaspete sau utilizator înregistrat.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii de utilizare înainte de a începe să utilizați site-ul web. Folosind site-ul web sau, dacă este cazul, făcând clic pentru a accepta sau a fi de acord cu Termenii de utilizare atunci când această opțiune vă este pusă la dispoziție, acceptați și sunteți de acord să fiți legat și să respectați acești Termeni de utilizare și Politica noastră de confidențialitate, aflate la adresa www.sdcproperties.ro, încorporat aici prin referință. Dacă nu doriți să fiți de acord cu acești Termeni de utilizare sau cu Politica de confidențialitate, nu trebuie să accesați sau să utilizați site-ul web.

 

MODIFICĂRI LA TERMENII DE UTILIZARE

Putem revizui și actualiza acești Termeni de utilizare din când în când, la discreția noastră. Toate modificările sunt eficiente imediat când le postăm și se aplică tuturor accesului și utilizării site-ului ulterior.

Utilizarea în continuare a site-ului web după publicarea Termenilor de utilizare revizuiți înseamnă că acceptați și sunteti de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați această pagină din când în când, astfel încât să fiți la curent cu orice modificări, întrucât sunt obligatorii pentru tine.

 

ACCESAREA SITE-ULUI ȘI SECURITATEA CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica site-ul web și orice serviciu sau material pe care îl oferim pe site, la discreția noastră, fără notificare. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, tot sau o parte a site-ului web este indisponibilă în orice moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, este posibil să restricționăm accesul la unele părți ale site-ului web sau la întregul site web oricărui utilizator, inclusiv utilizatorii înregistrați.

Sunteți responsabil pentru:

 • Efectuarea tuturor aranjamentelor necesare pentru a avea acces la site-ul web.
 • Asigurarea faptului că toate persoanele care accesează site-ul prin conexiunea dumneavoastră la internet sunt la curent cu acești Termeni de utilizare și îi respectă.

Pentru a accesa site-ul web sau unele dintre resursele pe care le oferă, inclusiv, fără limitare, plata cu carduri de credit sau alte forme de plată electronică, vi se poate cere să furnizați anumite detalii de înregistrare sau alte informații. Este o condiție a utilizării de către dvs. a site-ului web ca toate informațiile, inclusiv, fără limitare, informațiile despre cardul de credit sau informațiile referitoare la alte forme de plăți electronice, pe care le furnizați pe site-ul web, să fie corecte, actuale și complete. Sunteți de acord că toate informațiile pe care le furnizați pentru a vă înregistra pe acest site web sau în alt mod, inclusiv, dar fără a se limita la, prin utilizarea oricăror caracteristici interactive de pe site, sunt guvernate de Politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu toate acțiunile pe care le întreprindem cu privire la dvs. informații în concordanță cu Politica noastră de confidențialitate.

 

Dacă alegeți sau vi se furnizează un nume de utilizator, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații ca fiind confidențiale și nu trebuie să le dezvăluiți nici unei alte persoane sau entități. De asemenea, recunoașteți că contul dvs. este personal pentru dvs. și sunteți de acord să nu oferiți nici unei alte persoane acces la acest site web sau la părți ale acestuia folosind numele dvs. de utilizator, parola sau alte informații de securitate. Sunteți de acord să ne anunțați imediat cu privire la orice acces neautorizat sau utilizarea numelui de utilizator sau a parolei sau orice altă încălcare a securității. De asemenea, sunteți de acord să vă asigurați că ieșiți din cont la sfârșitul fiecărei sesiuni. Ar trebui să aveți grijă deosebită atunci când vă accesați contul de pe un computer public sau partajat, astfel încât alte persoane să nu poată vedea sau înregistra parola dvs. sau alte informații personale.

 

Este posibil să aveți un singur cont pe acest site web. Dacă ați primit mai multe nume de utilizator, parolă sau cod de activare, vă rugăm să ne anunțați imediat. Utilizarea de către dvs. a mai multor conturi va reprezenta o încălcare a acestor Termeni de utilizare.

Avem dreptul de a dezactiva orice nume de utilizator, parolă sau alt identificator, indiferent dacă este ales de dvs. sau furnizat de noi, în orice moment, la discreția noastră, pentru orice motiv sau fără motiv, inclusiv dacă, în opinia noastră, ați încălcat orice prevedere a acești Termeni de utilizare. Pentru a asigura plata online sigură și toate celelalte tranzacții cu date personale, site-ul web folosește o tehnologie numită SSL (Secure Socket Layer). SSL criptează toate comunicațiile dintre computerul dumneavoastră și serverul nostru, astfel încât informațiile să poată fi citite și înțelese doar de noi. De obicei un cloSed lock pe fereastra browserului arată o conexiune sigură. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați specificațiile de securitate ale browserului dvs. Dacă browserul dvs. este echipat cu SSL, tranzacția dvs. va fi securizată automat. Standardul comun în Internet pentru a semnala un site securizat este un lacăt închis în partea de jos a browserului. Atâta timp cât lacătul este afișat închis, informațiile dvs. sunt securizate și criptate pentru a evita abuzurile. Dacă faceți clic pe linkul de tranzacție securizată și tot nu puteți vedea lacătul închis, motivul poate fi că fereastra este imbricată într-un alt cadru.

 

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

Site-ul web și întregul său conținut, caracteristici și funcționalități (inclusiv, dar fără a se limita la toate informațiile, software-ul, textul, afișajele, imaginile, video și audio, precum și designul, selecția și aranjarea acestora), sunt deținute de Companie, de licențiatorii săi sau alți furnizori de astfel de materiale și sunt protejați de legile Române și de legile internaționale privind drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, secretele comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală sau drepturile de proprietate.

 

Acești Termeni de utilizare vă permit să utilizați site-ul numai pentru uz personal, necomercial. Nu trebuie să reproduceți, să distribuiți, să modificați, să creați lucrări derivate ale, să afișați public, să efectuați public, să republicați, să descărcați, să stocați sau să transmiteți niciun material de pe site-ul nostru, cu excepția următoarelor:

 

 • Computerul dvs. poate stoca temporar copii ale unor astfel de materiale în RAM, ca urmare a accesării și vizualizarii acestor materiale.
 • Puteți stoca fișiere care sunt memorate automat în cache de browser-ul dvs. Web în scopul îmbunătățirii afișajului.
 • Puteți imprima sau descărca o copie a unui număr rezonabil de pagini ale site-ului web pentru uz personal, necomercial și nu pentru reproducere, publicare sau distribuție ulterioară.
 • Dacă vă oferim pentru descărcare aplicații desktop, mobile sau alte aplicații, puteți descărca o singură copie pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiția să fiți de acord să respectați acordul nostru de licență pentru utilizatorul final pentru astfel de aplicații. .
 • Dacă furnizăm funcții de rețele sociale cu un anumit conținut, puteți lua acele acțiuni care sunt activate de aceste funcții.

 

Trebuie să nu:

 • Modificați copii ale oricăror materiale de pe acest site.
 • Republicați orice parte a site-ului web pe un alt site web, pe orice alt suport (tipărit, electronic sau altfel) sau ca parte a oricărui serviciu comercial.
 • Utilizați orice ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică separat de textul însoțitor.
 • Ștergeți sau modificați orice notificări privind drepturile de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate din copiile materialelor de pe acest site.

Niciun drept, titlu sau interes asupra sau asupra site-ului web sau a oricărui conținut de pe site nu vă este transferat și toate drepturile neacordate în mod expres sunt rezervate de către Companie. Orice utilizare a site-ului web care nu este permisă în mod expres de acești Termeni de utilizare reprezintă o încălcare a acestor Termeni de utilizare și poate încălca drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi.

 

MARCI COMERCIALE

Numele Companiei, denumirile de marcă, siglele Companiei și toate denumirile, logo-urile, numele de produse și servicii, modelele și sloganurile asociate sunt mărci comerciale ale Companiei sau ale afiliaților sau ale licențiatorilor săi. Nu trebuie să utilizați astfel de mărci fără permisiunea prealabilă scrisă a Companiei. Toate celelalte nume, logo-uri, nume de produse și servicii, modele și sloganuri de pe acest site web sunt mărci comerciale ale proprietarilor respectivi.

 

UTILIZĂRI INTERZISE

 Puteți utiliza site-ul web numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul web:

 

 • În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare federală, locală sau internațională aplicabilă, inclusiv, fără limitare, orice formă de utilizare greșită a cardurilor de credit sau a altor forme de plăți electronice.
 • Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „posta nedorită”, „scrisoare în lanț” sau „spam” sau orice altă solicitare similară.
 • Pentru a uzurpa identitatea sau încercarea de a uzurpa identitatea Companiei, a unui angajat al Companiei, a unui alt utilizator sau a oricărei alte persoane sau entitati (inclusiv, fără limitare, prin utilizarea adreselor de e-mail sau a numelor de ecran asociate cu oricare dintre cele de mai sus).
 • Pentru a se angaja în orice alt comportament care restricționează sau inhibă utilizarea sau bucuria de către oricine a site-ului web sau care, după cum am stabilit de noi, poate dăuna companiei sau utilizatorilor site-ului web sau îi poate expune la răspundere.

 

În plus, sunteți de acord să nu:

 • Utilizați orice robot, spider sau alt dispozitiv, proces sau mijloc automat pentru a accesa site-ul web în orice scop, inclusiv pentru monitorizarea sau copierea oricărui material de pe site.
 • Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia orice material de pe site sau pentru orice alt scop neautorizat, fără acordul nostru scris prealabil.
 • Utilizați orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a site-ului.
 • Introduceți viruși, cai troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic.
 • Încercați să obțineți acces neautorizat la, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice parte a site-ului web, serverul pe care este stocat site-ul web sau orice server, computer sau bază de date conectată la site-ul web.
 • Atacă site-ul web printr-un atac de refuzare a serviciului sau un atac de refuzare a serviciului distribuit.
 • În caz contrar, încercați să interferați cu funcționarea corectă a site-ului web.

 

BAZA PE INFORMAȚII POSTATE

Informațiile prezentate pe sau prin intermediul site-ului web sunt puse la dispoziție numai în scop de informare generală. Nu garantăm acuratețea, completitudinea sau utilitatea acestor informații. Orice încredere pe care o puneți în astfel de informații este strict pe propriul risc. Ne declinăm orice răspundere și responsabilitate care decurg din orice încredere acordată în astfel de materiale de către dvs. sau orice alt vizitator al site-ului web sau de către oricine poate fi informat cu privire la conținutul acestuia.

Emaar își rezervă dreptul absolut, fără nicio răspundere, de a modifica sau extinde în orice moment data de finalizare a proiectelor sale, printre altele, data(e) de finalizare estimată/programată(e) menționat(e) pe sau prin intermediul Site-ului.

 

ACTUALIZARE A SITE-ULUI

Putem actualiza din când în când conținutul de pe site, dar conținutul acestuia nu este neapărat complet sau actualizat. Orice material de pe site-ul web poate fi învechit în orice moment și nu avem nicio obligație de a actualiza acest material.

 

INFORMAȚII DESPRE DVS. ȘI VIZITELE DVS. PE SITE-UL WEB

 Toate informațiile pe care le colectăm pe acest site web sunt supuse Politicii noastre de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului web, sunteți de acord cu toate acțiunile întreprinse de noi cu privire la informațiile dvs. în conformitate cu Politica de confidențialitate.

 

LEGĂTURĂ LA SITE-UL WEB ȘI LA CARACTERISTICILE SOCIAL MEDIA

Puteți face legătura către orice pagină, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu prejudicieze reputația noastră sau să profitați de ea, dar nu trebuie să stabiliți un link în așa fel încât să sugereze vreo formă de asociere, aprobarea sau aprobarea din partea noastră.

Acest site web poate oferi anumite funcții de social media care vă permit să:

 • Link de pe site-urile dvs. web proprii sau de la anumite terțe părți către anumite conținuturi de pe acest site web.
 • Trimiteți e-mailuri sau alte comunicări cu un anumit conținut sau link-uri către un anumit conținut pe acest site web.
 • Faceți ca porțiuni limitate de conținut de pe acest site web să fie afișate sau să pară afișate pe site-urile dvs. proprii sau pe anumite site-uri web ale unor terțe părți.

Puteți utiliza aceste funcții numai așa cum sunt furnizate de noi, numai în ceea ce privește conținutul cu care sunt afișate și, altfel, în conformitate cu orice termeni și condiții suplimentare pe care le oferim cu privire la aceste caracteristici. Sub rezerva celor de mai sus, nu trebuie să:

 • Stabiliți un link de la orice site care nu este deținut de dvs.
 • În caz contrar, luați orice măsură cu privire la materialele de pe acest site web care este în contradicție cu orice altă prevedere a acestor Termeni de utilizare.

Sunteți de acord să cooperați cu noi pentru a înceta imediat orice încadrare sau legături neautorizate. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Putem dezactiva toate sau oricare dintre funcțiile rețelelor sociale și orice linkuri în orice moment, fără notificare, la discreția noastră.

 

LINK-URI DE PE SITE

 

Dacă site-ul web conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastră. Acestea includ link-uri conținute în reclame, inclusiv reclame bannere și link-uri sponsorizate. Nu deținem control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea sau pentru orice pierdere sau daune care ar putea apărea în urma utilizării lor. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile web ale terților legate de acest site web, faceți acest lucru pe propriul risc și sub rezerva termenilor și condițiilor de utilizare pentru astfel de site-uri web.

 

RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII DE GARANȚIE

 

Înțelegeți că nu putem și nu garantăm că site-ul web va fi lipsit de viruși sau alt cod distructiv. Sunteți responsabil pentru implementarea procedurilor și punctelor de control suficiente pentru a vă satisface cerințele speciale de protecție antivirus și acuratețea datelor de intrare și de ieșire și pentru menținerea unui mijloc extern site-ului nostru pentru orice reconstrucție a oricăror date pierdute.

 

NU VOM RĂSPUNDE PENTRU NICIO PIERDERE SAU DAUNE CAUZATE DE UN ATAC DISTRIBUIT DE RENEGARE A SERVICIULUI, VIRUSI SAU ALTE MATERIALE TEHNOLOGICE DĂUNATOARE CARE POT INFECTA ECHIPAMENTUL DVS, PROGRAMELE DE COMPUTER, DATELE SAU ALTE DATE ALE PROPRIETĂȚII DVS. ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINUTE PRIN SITE-UL WEB SAU PRIN DESCĂRCAREA DVS. DE ORICE MATERIAL POSTAT PE EL SAU PE ORICE SITE WEB LEGAT LA EL.

 

UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI WEB, A CONȚINUTULUI SĂU ȘI A ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE PRIN SITE-UL WEB ESTE PE PROPRIUL RISC.

COMPANIA RENUNȚĂ ORICE GARANȚII DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE, STATUTARE SAU ALTELE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITĂ LA ORICE GARANȚII DE NEÎNCĂLCARE.

CELE DE MAI SUS NU AFECTEAZĂ NICIO GARANȚIE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITATĂ ÎN LEGEA APLICATA.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

ÎN NICIUN CAZ COMPANIA, AFILIATII SAI SAU LICENȚIATORII, FURNIZORIIDE SERVICII, ANGAJATII, AGENȚI, OFICIALI  SAU DIRECTORII LOR, NU VOR RASPUNDE PENTRU PREJUDICIILE DE ORICE FEL, ÎN ORICE TEORIE JURIDICĂ, DERIVATE DIN SAU ÎN LEGATURA CU UTILIZAREA DVS. , SITE-UL WEB, ORICE SITE WEB LEGAT LA EL, ORICE CONȚINUT DE PE SITE WEB SAU ALTE SITE-URI WEB SAU ORICE SERVICII SAU ARTICOLE OBȚINITE PRIN WEBSITE SAU ACESTE ALTE SITE-URI, INCLUSIV ORICE DIRECT, INDIRECT, SPECIAL, INCIDENT, INCLUSIV, FĂRĂ A SE LIMITĂ LA, VĂTĂMARI PERSONALE, DUREREA ȘI SUFERINȚA, SUFERITĂ EMOȚIONALĂ, PIERDEREA VENITURILOR, PIERDEREA PROFITURILOR, PIERDEREA AFACERILOR SAU A ECONOMIILOR ANTICIPATE, PIERDEREA UTILIZĂRII, PIERDEREA BUNĂ-VOINTEI, PIERDEREA DATELOR ȘI FACEA CAUZATĂ DIN DELICT (INCLUDEM SI NEGLIJENTA) , ÎNCĂLCAREA CONTRACTULUI SAU ALTELE, CHIAR DACĂ PREVIZIBIL.

CELE MAI SUS MENȚIONATE NU AFECTEAZĂ NICIO RESPONSABILITATE CARE NU POATE FI EXCLUSĂ SAU LIMITAȚĂ ÎN LEGEA APLICĂ.

 

DESPĂGUBIREA

 

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să feriți de răspundere Compania, afiliații, licențiatorii și furnizorii săi de servicii, precum și funcționarii, directorii, angajații, contractanții, agenții, licențiatorii, furnizorii, succesorii și cesionarii săi și împotriva oricăror pretenții, răspunderi, daune, hotărâri, premii, pierderi, costuri, cheltuieli sau onorari (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) care decurg din sau sunt legate de încălcarea de către dvs. a acestor Termeni de utilizare sau utilizarea de către dvs. a site-ului web și, orice utilizare a conținutului, serviciilor și alte produse decât cele autorizate în mod expres în acești Termeni de utilizare sau utilizarea de către dvs. a oricărei informații obținute de pe site.

 

LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

 

Toate aspectele legate de site-ul web și acești Termeni de utilizare și orice dispută sau revendicare care decurge din acestea sau care are legătură cu acestea (în fiecare caz, inclusiv litigiile sau revendicările necontractuale), vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile în vigoare în Romania, Uniunea Europeana, fără a da efect oricărei prevederi sau reguli de alegere sau conflict de lege

Orice acțiune în justiție, acțiune sau procedură care decurge din, sau este legată de acești Termeni de utilizare sau site-ul web, va fi intentată exclusiv în instanțele din Cluj, Romania, deși ne păstrăm dreptul de a introduce orice proces, acțiune sau procedură împotriva dvs. pentru încălcarea acestor Termeni de utilizare în locul sau țara dvs. de reședință sau în orice altă țară relevantă. Renunțați la orice obiecție cu privire la exercitarea jurisdicției asupra dvs. de către aceste instanțe și la așezarea în aceste instanțe.

 

LIMITARE LA TIMP PENTRU DEPOZITAREA RECLAMAȚIILOR

 

ORICE PROBLEMA SAU RECLAMATIE PE CARE LE PUTEȚI AVEA DIN MOTIVE SAU LEGATE DE ACESTI TERMENI DE UTILIZARE SAU SITE-UL WEB TREBUIE ÎNCEPUTA ÎN TIMP DE UN (1) AN DACA NU SE INCEPE  ACTIUNEA RAMANE INTERZISA PERMANENT.

 

RENUNȚARE ȘI SEPARABILITATE

Nicio renunțare de către Companie la niciun termen sau condiție stabilit în acești Termeni de utilizare nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice nerespectare a Companiei de a afirma o dreptul sau prevederea acestor Termeni de utilizare nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Dacă orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerată de către o instanță sau alt tribunal cu jurisdicție competentă ca fiind invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată în măsura minimă astfel încât prevederile rămase ale Termenilor de utilizare. Utilizarea va continua cu forță și efect complet.

 

ÎNTREGUL ACORD

Termenii de utilizare, Politica noastră de confidențialitate și Acordul de proprietate constituie acordul unic și întreg între dvs. și Companie cu privire la site-ul web și înlocuiesc toate înțelegerile, acordurile, declarațiile și garanțiile anterioare și contemporane, atât scrise, cât și orale, cu privire la site.

 

Comentariile și îngrijorările DVS

 

Acest site web este operat și deținut de Companie.

În ceea ce privește solicitările de asistență tehnică și alte comunicări legate de site-ul web, ne puteți contacta folosind formularul de contact al site-ului nostru web sau trimițându-ne un e-mail la [email protected]

Pentru feedback sau sugestii, vă rugăm să ne contactați prin formularul de pe site.

Înțelegeți și acceptați că, prin utilizarea acestui site web pentru actualizarea, modificarea sau modificarea informațiilor dvs. personale, a adreselor sau a detaliilor de contact, acceptați ca Compania sau oricare dintre afiliații săi să poată, la discreția lor, să folosească astfel de informații ca alternativă. informații pentru a trimite notificări legale în conformitate cu acești Termeni de utilizare sau Acordul de proprietate. Este obligația dumneavoastră să informați imediat Compania cu privire la orice modificări aduse acestor informații.

Close

CERE OFERTA

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*

Keep me updated on the news