Locatia mea Fullscreen
Contact

Prezentare firma:
SC SDC IMOBILIARE este o companie tanara si dinamica, fiind formata din angajati inalt calificati cu vasta experienta in domeniul constructiilor de imobile noi, hale. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 2010, SC SDC IMOBILIARE a ajuns astazi o firma de constructii apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

Domeniul de activitate:
Suntem specializati in investitii si dezvoltarea proiectelor imobiliare, hale, vile, case si apartamente in blocuri noi, misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de casa, respectiv locuinta pe care si-o doresc sau la care viseaza. Oferim servicii imobiliare complexe si de calitate care sa confere oamenilor siguranta si bunastare.

Obiective:
Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Recomandare:
Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este finisat exteriorul unui imobil.

Valori:
Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.
Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii
pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor
solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

SC SDC IMOBILIARE