SDC Properties
Close

Contact bank

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*

Mesaj

Soporului Unu

0 PROPRIETĂȚI DISPONIBILE

Clădirea Soporului 1 este un nou complex format din apartamente de diverse mărimi, potrivite pentru familii sau persoane care vor să se bucure de comfort și spațiu doar pentru sine. Majoritatea apartamentelor sunt dotate cu balcoane și terase foarte spațioase, unde fiecare își poate crea o atmosferă aparte.

Totodată, la parterul clădirii se vor afla toate magazinele necesare traiului de zi cu zi, dar și restaurante sau locații ce oferă felurite servicii. Spitalul privat aflat la mezanin va face posibilă investigarea oricărei probleme de sănătate în cel mai scurt timp, iar corpul de birouri, situat tot aici, oferă oportunități de muncă la doar un pas. În plus, parcurile și spațiul verde din jurul clădirii vă vor îmbia la plimbări cu prietenii sau animalele de companie, de la care să vă întoarceți în liniștea unui cămin modern, construit după standarde înalte.

Terenuri de Tenis

Terenuri de Fotbal

Pista pentru alergare

FACILITĂȚI

Clinica Medicala

Clinica Medicala

Cumparaturi

Loc pentru cumparaturi

Wifi

Wifi gratuit in zonele comune

Co-work

Spatiu pentru Co-Working

Zona amenajata pentru fitness

Un cartier pitoresc

Situate pe 10.000 mp in partea estica a Clujului, strada Soporului nr. 1-3, imobilul are 7 etaje, 250 apartamente, 21 spatii comerciale, o clinica, 1500 metri patrati de brouri, parcari subterane si supraterane.

Soporului 1 este conceput pentru a fi o comunitate prietenoasă cu pietonii, în care copiii se pot juca cât mai liber în parcul din spate. Schema de culori a fațadei clădirii prezintă nuanțe de bronz calme și pământii, pentru a susține atmosfera armonioasă. 

Loc in primul rand

Proiectul Soporului 1 este situat in asa fel incat are o vedere panoramica catre Complexul Sportiv Gheorgheni, cu intrare directa in complex peste raul Becas unde proiectul beneficieaza de o promenada pe toata latura raului. 

Mai mare, mai bine.

Familia ta are nevoie de spațiul pentru a crește, pentru a avea libertatea de a se juca și pentru a avea grijă de treburile vieții de zi cu zi. Apartamentele cu 2 camere din Soporului Unu bifează toate aceste aspecte - poziție la etaj, vedere uimitoare la parc și mult spațiu. Casa ideală pentru familia ta.

Diversitate

Soporului Unu ofera rezidentilor 3 variante de imobile pentru familii de diferite marimi.

FILTREAZĂ PROPRIETĂȚILE
ETAJ
SUPRAFAȚĂ
CAMERE
CODUL PROPRIETĂȚII
no unit found...

AQUISITIONS

PRICES FROM 150,000€

AREA FROM 52 SQM

APARTAMENTE DISPONIBILE 52

PROPERTY PRICE (lei)

ADVANCE PAYMENT (%)

LOAN DURATION

36 Luni

Close

CERE OFERTA

NUME COMPLET*

EMAIL*

NUMAR TELEFON*